ukraina-ta-daniia-pidpysaly-uhodu-pro-spivpratsiu-u-sferi-oboronnykh-zakupivel

Україна та Данія підписали угоду про співпрацю у сфері оборонних закупівель

 • 24892 переглядiв

«Агенція оборонних закупівель» та Організація закупівель та логістики Міністерства оборони Данії підписали Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво у сфері оборонних закупівель з метою обміну досвідом та співпраці у сфері закупівель озброєнь на зовнішніх ринках.

"Агенція оборонних закупівель" та Організація закупівель і логістики Міністерства оборони Данії (DALO) підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю в оборонних закупівлях. Про це пише УНН з посиланням на Міноборони.

Деталі 

У заході взяли участь заступник Міністра оборони України Дмитро Кліменков, директор "Агенції оборонних закупівель" Марина Безрукова, а також командувач DALO, генерал-лейтенант Кім Йоргенсен. 

У межах меморандуму "Агенція оборонних закупівель" та Організація закупівель і логістики Міністерства оборони Данії домовились про обмін досвідом та співпрацю у сфері закупівель озброєння на зовнішніх ринках. 

Закупівлі сучасного озброєння у співпраці з нашими міжнародними партнерами – один із ключових фокусів "Агенції оборонних закупівель". І ми переконані, що посилення взаємодії з Організацією закупівель і логістики Міністерства оборони Данії сприятиме укладанню нових контрактів та модернізації наших Збройних Сил

– зазначила директор «Агенції оборонних закупівель» Марина Безрукова.

Нагадаємо

Взимку під час візиту до України міністра оборони Швеції Пола Йонсона "Агенція оборонних закупівель" Міноборони України уклала перший прямий контракт зі шведським виробничим підприємством.

"Агенція оборонних закупівель" уклала угоду з корейською компанією для забезпечення ЗСУ транспортом13.03.24, 18:18 • [views_0]

Володимир Омельченко

Війна