ukrainska-zbirna-z-taekvon-do-posila-pershe-mistse-sered-33-krain-na-chempionati-yevropy-v-polshchi

Українська збірна з таеквон-до посіла перше місце серед 33 країн на чемпіонаті Європи в Польщі

 • 23201 переглядiв

Збірна України з таеквон-до посіла перше місце серед 33 країн на чемпіонаті Європи в Любліні, Польща, завоювавши 16 золотих, 11 срібних та 15 бронзових медалей.

Українська збірна з таеквон-до здобула перше місце серед 33 країн-учасниць на Чемпіонаті Європи у Польщі. Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту, передає УНН.

Деталі

Українські спортсмени продемонстрували найкращі результати в історії своєї участі на Чемпіонаті Європи з таеквон-до, що відбувся у польському Любліні.

Відтак, враховуючи 16 золотих, 11 срібних і 15 бронзових медалей, збірна України зайняла перше місце серед 33 країн-учасниць.

Серед чемпіонів в індивідуальних змаганнях були Денис Липовецький, Лідія Приймак, Поліна Крисевич, Єлизавета Бойко, Іван Євсєєв, Максим Тищенко, Марія Гончарук, Анна Кучерова, Поліна Віхтюк, Іван Коврижкін, Єва Малишева та Ілля Ковальчук.

Додамо

Жіночі та чоловічі юнацькі та юніорські команди вибороли звання чемпіонів у програмі командного спарингу, підкресливши високий рівень підготовки українських спортсменів.

Збірна України бойкотуватиме Кубок Європи з боксу27.09.23, 12:52 • [views_329280]