ukrainski-viiskovi-znovu-rozpysuiut-stelu-na-vizdi-v-donetsku-oblast

Українські військові знову розписують стелу на в'їзді в Донецьку область

 • 76663 переглядiв

Представники різних підрозділів знову залишають пам'ятні написи та наліпки на стелі на в'їзді в Донецьку область, після того як маловідомі "волонтери" зафарбували написи, які бійці залишали там з 2014 року.

Українські військові знову розписують стелу на в'їзді в Донецьку область. Як пише УНН, про це розповів у соцмережі Х боєць 93-ї бригади "Холодний Яр", відомий під ніком "Твій друг Стус".

Деталі

На стелі поблизу Слов'янська, при в'їзді в Донецьку область з Харківської, знову почали з'являтися пам'ятні написи від представників підрозділів ЗСУ, що боронять Україну на сході.

"Стела оживає і набуває нової історії", - таке повідомлення з'явилося в Х "Твій друг Стус", до якого докладено відповідне фото.

Нагадаємо

Раніше четверо людей, які назвали себе волонтерами, з власної ініціативи пофарбували знак, прибравши написи та наліпки, які військові залишали там з 2014 року. Вони назвали це "оновленням". Але ця ініціатива викликало обурення в суспільстві, оскільки пам'ятні знаки залишали у тому числі ті військові, які загинули під час виконання бойових завдань.

Інтенсивні бої на Донецькому відтінку: війська рф штурмують танками і піхотою13.04.24, 03:26 • [views_0]