v-indii-startuvaly-naimasshtabnishi-vybory-na-planeti

В Індії стартували наймасштабніші вибори на планеті

 • 51556 переглядiв

В Індії розпочалася виборча кампанія, в якій беруть участь майже мільярд виборців. Очікується, що правляча партія на чолі з прем'єр-міністром Нарендрою Моді здобуде перемогу.

В Індії розпочалася виборча кампанія з участю майже мільярда виборців. Очікується, що правляча партія під керівництвом прем’єр-міністра здобуде перемогу. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

У Індії розпочалася масштабна виборча кампанія, адже майже мільярд людей з 1,42 мільярда населення країни мають право голосу.

За останніми даними, близько 968 мільйонів громадян мають право взяти участь у виборах, що перевищує населення таких країн, як Сполучені Штати Америки, Європейський Союз та рф разом.

За очікуваннями аналітиків, правляча партія Індійська народна партія під керівництвом прем’єр-міністра Нарендри Моді може здобути перемогу, яка раніше набула підтримки завдяки потужному економічному зростанню та відкриттю індуїстського храму.

Додамо

Критики правлячої партії наголошують на недоліках у сфері зайнятості та зростаючому розриві між багатими та бідними, що залишає відкритими питання щодо соціальної справедливості в Індії.

Індія оголосила дату наймасштабніших виборів на планеті16.03.24, 23:55 • [views_0]