v-kyivteploenerho-prokhodiat-obshuky-kmda

В "Київтеплоенерго" проходять обшуки - КМДА

 • 16834 переглядiв

Правоохоронці проводять обшуки на підприємстві "Київтеплоенерго" через ймовірні порушення при закупівлі важливих для роботи підприємства запчастин.

Сьогодні, 26 квітня,  на підприємстві критичної інфраструктури  "Київтеплоенерго" проводяться обшуки. Правоохоронці діють на підставі ухвали Печерського суду у справі про закупівлю важливих для роботи підприємства запчастин, повідомляє  КМДА, передає УНН.

Деталі 

Як повідомляється, з обшуками прийшли працівники Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві та Служби безпеки України.  

Обшуки пов’язані з ухвалою Печерського суду у справі про закупівлю важливих для роботи підприємства запчастин, що нібито була виконана з порушеннями. У результаті дій правоохоронців, працівники підприємства, від яких залежить робота критично важливих об’єктів столиці, виявились заблокованими в будівлях та не можуть повною мірою виконувати свою безпосередню роботу", - йдеться у повідомленні КМДА. 

В КМДА також нагадали, що "Київтеплоенерго" забезпечує столицю тепловою та електричною енергією. На сьогодні колектив підприємства налічує понад 9 тисяч працівників, які щоденно забезпечують роботу потужного теплоенергетичного комплексу. Це дві потужні ТЕЦ, майже 200 котелень, понад 2,7 тисячі кілометрів теплових мереж і сміттєспалювальний завод "Енергія".

"Постійні обшуки, тим більше з процесуальними порушеннями, створюють загрозу зриву технологічних процесів вироблення електроенергії та тепла. Втручання в управління критично важливими об’єктами столиці та блокування роботи персоналу може призвести до порушення схем роботи теплоенергетичної інфраструктури Києва та вплинути на процес надання послуг киянам", - йдеться у заяві КМДА.

У Києві відновили 70% енергообладнання, пошкодженого через ворожі обстріли26.04.24, 01:39 • [views_0]