vereschuk-oboronniy-komitet-vr-kontrolyuye-kharchuvannya-viyskovikh

Верещук: Оборонний комітет ВР контролює харчування військових

 • 17644 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Член комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони, народний депутат від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук прокоментувала проблему із харчуванням українських військових, передає УНН.

Деталі

Вона уточнила, що питання харчування військовослужбовців на контролі профільного комітету ВР.

"Ми маємо факти і свідчення з військових частин про те, що харчування організовано неналежним чином. Про те, що є монополізація однією фірмою, яка, до всього іншого, надає неякісні послуги з харчування. На комітеті всі ці проблеми були озвучені заступнику міністра оборони - пану Ігорю Халімону", - розповіла нардеп в ефірі одного з телеканалів.

Міністерство оборони відреагувало на прохання комітету вжити невідкладних заходів щодо покращення харчування військових, продовжила Верещук.

"Окремі військові частини відрапортували, що їх раціон харчування покращено. Але це - точкове вирішення проблеми. Ми дійсно маємо проблему з організацією харчування, і з проведенням тендерних закупівель. І ми у комітеті не приховуємо проблему, говоримо про неї, пишемо, і намагаємося врегулювати питання", - додала вона.

Що було раніше

Верещук розповіла, чого бракує українській армії.

Українські Національні Новини

Політика