vnaslidok-artyleriiskoho-obstrilu-vorohom-sumshchyny-dvoie-liudei-zahynuly-troie-poranenykh

Внаслідок артилерійського обстрілу ворогом Сумщини двоє людей загинули, троє поранено

 • 15849 переглядiв

Двоє людей загинули, 3 отримали поранення в результаті артилерійського обстрілу російською артилерією міста Білопілля в Сумській області України.

Згідно з оновленими даними щодо російського обстрілу міста Білопілля Сумської області, наразі відомо про двох загиблих; крім того повідомляється, що 3 людей поранені. Про це передає УНН із посиланням на Сумську обласну прокуратуру та Сумську ОДА/ОВА.

Деталі

Унаслідок атаки агресора по місту міста Білопілля Сумської області, загинуло дві цивільні жінки, яким було 77 та 69 років. Ще три жінки отримали поранення. Пошкоджено багатоповерхівку та приватні будинки.

Нагадаємо

26 квітня 2024 року з 9:30 протягом двох годин, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, ворог з артилерії обстрілював цивільну інфраструктуру м. Білопілля Сумського району. Крім того окупанти нанесли авіаційний удар по промисловому об’єкту м. Суми, попередньо з використанням двох керованих авіаційних бомб.

Доповнення

За даними Сумської ОДА/ОВА, внаслідок обстрілу пошкоджено приміщення медичного закладу, багатоповерхові і приватні будинки, торговельний центр, приміщення банку, гаражні приміщення, автомобілі, трактор.

26.04.24, 13:54 • [views_0]