vnaslidok-vybukhu-hranaty-u-holosiivskomu-raioni-zahynuv-cholovik-politsiia-vstanovliuie-obstavyny

Внаслідок вибуху гранати у Голосіївському районі загинув чоловік, поліція встановлює обставини

 • 46241 переглядiв

Чоловік загинув від осколкових поранень, ймовірно від вибуху гранати, біля гаражного кооперативу в Голосіївському районі Києва, міліція розпочала кримінальне провадження за фактом інциденту.

Близько 6 години ранку до Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення, про те що біля одного з гаражних кооперативів пролунали вибухи. На місці події було виявлено тіло місцевого мешканця, з осколковими пораненнями, ймовірно від гранати. Розпочато кримінальне провадження, повідомляє поліція Києва, передає УНН.

Поліція встановлює обставини загибелі чоловіка у Голосіївському районі столиці. Попередні дані вказують на самогубство,

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що близько 6 години ранку до Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення, про те що біля одного з гаражних кооперативів пролунали вибухи. За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції, столичного главку, вибухотехніки та медики. На місці події було виявлено тіло чоловіка, з осколковими пораненнями, ймовірно від гранати.

Було встановлено, що загиблим виявився місцевий мешканець, 1968 року народження.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 із додатковою кваліфікацією самогубство Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події,

- додають в поліції.

Нагадаємо

У Вінницькій області під час перевірки документів двоє чоловіків відкрили вогонь по поліцейських. Один з правоохоронців загинув, інший отримав поранення.

Павло Башинський

Київ