vpershe-v-ukraini-u-kharkovi-vidkryly-servisnyi-tsentr-mvs-v-ukrytti

Вперше в Україні: у Харкові відкрили сервісний центр МВС в укритті

 • 44513 переглядiв

В умовах постійних російських обстрілів у Харкові перший в Україні сервісний центр Міністерства внутрішніх справ був побудований в укритті, щоб забезпечити громадянам безпечний простір для доступу до різних послуг, таких як видача водійських прав та реєстрація транспортних засобів.

На тлі постійних російських обстрілів у Харкові, вперше в Україні, побудували сервісний центр Міністерства внутрішніх справ в укритті. Про це повідомляє пресслужба МВС, передає УНН.

Деталі 

Місто чи не щодня потерпає від російських обстрілів. Аби створити безпечний простір для громадян, сервісний центр МВС №6341 переїхав до укриття. Адреса не змінилася — м. Харків, вул. Шевченка, буд. 26

- розповіли в МВС.

Зазначається, що у сервісному центрі облаштовані зона очікування, робочі місця, сюди перевезли все необхідне обладнання, оргтехніку та встановили телекомунікаційну мережу.

Також тут працює вісім адміністраторів. Можна отримати чи обміняти посвідчення водія, зареєструвати чи перереєструвати транспортний засіб та отримати низку інших послуг.

☝️Послуги надають за попереднім записом. Талони доступні через е-запис або в терміналі, який розміщений у сервісному центрі МВС

- підсумували в міністерстві. 

Нагадаємо

На Херсонщині через постійну загрозу ворожих обстрілів планують побудувати під землею чотири підземні лікарні, зокрема і перинатальний центр.