yermak-proviv-telefonnu-rozmovu-z-siiarto-domovylys-pro-zustrich-nastupnoho-tyzhnia

Єрмак провів телефонну розмову з Сіярто: домовились про зустріч наступного тижня

 • 20750 переглядiв

Андрій Єрмак та Петер Сійярто провели телефонну розмову в ході якої домовилися зустрітися наступного тижня, щоб оцінити результати та спланувати подальші кроки в українсько-угорських відносинах.

Сьогодні, керівник Офісу президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з міністром закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини Петером Сіярто. Про це повідомили у пресслужбі Офісу президента, передає УНН.

Деталі 

У відомстві розповіли, що у межах постійного діалогу сторони домовились про зустріч вже наступного тижня. 

Співрозмовники відзначили прогрес із ключових питань українсько-угорських відносин і домовилися про двосторонню зустріч наступного тижня, а після неї – про телефонну розмову для оцінки результатів і планування подальших кроків

- резюмували в Офісі президента. 

Андрій Єрмак і Петер Сіярто наголосили, що двостороння комунікація відбувається за планом.

Обговорили саміт та можливість безпекової угоди: Зеленський вперше зустрівся з презентом Угорщини11.04.24, 19:41 • [views_0]

Керівник Офісу Президента України та міністр закордонних справ Угорщини також домовилися продовжити докладати спільних зусиль з метою сприяння проведенню найближчим часом зустрічі Президента України та Прем'єр-міністра Угорщини.

Нагадаємо

На початку місяця міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у Брюсселі провів зустріч зі своїм угорським колегою Петером Сійярто. Дипломати обговорили кроки для покращення відносин між країнами.

Володимир Омельченко

Політика