za-dobu-rosiiany-zavdaly-maizhe-2-tysiachi-udariv-po-donechchyni-poraneno-shchonaimenshe-semero-liudei

За добу росіяни завдали майже 2 тисячі ударів по Донеччині: поранено щонайменше семеро людей

 • 19334 переглядiв

23 квітня російські війська атакували 8 населених пунктів Донецької області, застосувавши бомби, РСЗВ "Ураган" і "Смерч" та артилерію, пошкодивши 27 цивільних об'єктів, у тому числі 21 житловий будинок, і поранивши кількох мирних жителів.

Протягом минулої доби, 23 квітня, на Донеччині правоохоронці зафіксували 1865 ворожих обстрілів. Війська рф атакували цивільних авіабомбами, РСЗВ "Ураган", "Смерч", артилерією. Про це заявили у Національній поліції в Донецькій області, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що протягом 23 квітня під ударом перебували 8 населених пунктів: міста Костянтинівка, Красногорівка, Курахове, Селидове, селища Гостре, Нью-Йорк, села Андріївка, Острівське

Пошкоджено 27 цивільних об’єктів – 21 житловий будинок, гараж, автомобілі, лінії електропередач.

Правоохоронці повідомили, що три керовані авіабомби "УМПБ Д-30 СМ" росія скинула на Селидове. Руйнувань зазнали 14 приватних осель, гараж, автомобіль, ЛЕП.

По Костянтинівці окупанти вдарили авіабомбою "УМПБ Д-30 СМ" - поранили 5 мирних жителів, пошкодили 4 приватних будинки, два автомобілі, електромережі.

- резюмували в Нацполіції. 

Також внаслідок артилерійських обстрілів є поранений у Красногорівці, пошкоджено приватний будинок.

Окрім того, в результаті обстрілу з "Урагану" села Нью-Йорк – травмовано людину.

Крім того, в ніч на 24 квітня російські війська атакували Покровськ чотирма ракетами – тип озброєння встановлюється. Пошкоджено об’єкт соціальної інфраструктури. Інформації про постраждалих не надходило.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України

- підсумовують правоохоронці. 

Нагадаємо

Сапери у місті Костянтинівка Донецької області знешкодили авіабомбу ОФАБ-250, яка впала посеред приватного житлового масиву.