zakonoproiekt-pro-mobilizatsiiu-mozhut-vnesty-do-zaly-na-naiblyzhchi-zasidannia-vr-stefanchuk

Законопроєкт про мобілізацію можуть внести до зали на найближче засідання ВР - Стефанчук

 • 28192 переглядiв

Голова Верховної Ради очікує, що законопроект про мобілізацію, який встановлює справедливі критерії обов'язку громадян захищати Україну, буде внесений до зали на найближче засідання ВР.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук переконаний, що законопроєкт про мобілізацію можуть внести до зали Верховної Ради на найближче засідання парламенту. Про це він сказав в ефірі телемарафону 3 квітня, пише УНН.

Деталі

"Хочу поінформувати, що, наскільки я поінформований, цей законопроєкт уже пройшов обговорення в комітеті Верховної Ради, зараз готується таблиця порівняння до другого читання. Я дуже сподіваюся, що на найближче засідання Верховної Ради цей законопроєкт буде внесений до зали", - сказав Стефанчук.

Спікер ВР зазначив, що також Президент підписав ухвалений парламентом закон про зниження віку мобілізаційного призову з 27 до 25 років. Окрім цього, Верховна Рада ухвалила законопроєкт щодо створення електронного кабінету військовозобов'язаного, а також законопроєкт, який встановлює певні гарантії для військових.

І зараз ми працюємо, фактично, над четвертим законопроєктом. Це зміни до закону про мобілізацію, де чітко будуть встановлені критерії справедливості щодо виконання громадянами України свого обов'язку захищати Вітчизну. (...) Ще раз підкреслю, я переконаний, що у нас буде потенціал на найближче засідання Верховної Ради винести його до зали Верховної Ради

- вказав Стефанчук.

03.04.24, 15:56 • [views_0]