zastupnyk-solskoho-markiian-dmytrasevych-vyikhav-za-kordon-i-ne-povernuvsia-prokuror

Заступник Сольського Маркіян Дмитрасевич виїхав за кордон і не повернувся - прокурор

 • 15076 переглядiв

Заступник міністра аграрної політики Маркіян Дмитрасевич, якого підозрюють у спробі заволодіння державною землею разом з міністром Миколою Сольським, виїхав з України 13 квітня і з того часу не повернувся.

Заступник міністра аграрної політики та продовольства Маркіян Дмитрасевич 13 квітня поточного року залишив територію України і не цей час перебуває за її межами. Дмитрасевича разом з міністром Миколою Сольським підозрюють у заволодінні державною землею на 291 мільйон гривень і спробі заволодіння землею ще на 190 мільйонів гривень. Про це передає УНН з посиланням на трансляцію ВАКС. 

Деталі 

"Дмитрасевич 13 квітня поточного року залишив територію України і не цей час перебуває за її межами. Про це нам стало відомо вчора, коли ми прибули до нього для вручення підозри. Також в ході досудового розслідування було встановлено, що Дмитрасевич є особою, яка досить тривалий час працює з Сольським, виконує постійно його вказівки і фактично він є пособником по даному кримінальному провадженні", - сказала прокурор. 

УНН транслює засідання суду у себе на сторінці у Facebook

Нагадаємо 

Вищий антикорупційний суд розпочав розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу міністру аграрної політики та продовольства України Миколи Сольському, якого підозрюють у заволодінні державною землею.

23 квітня, Національне антикорупційне бюро України заявило, що ексголову аграрного комітету Верховної Ради – чинного міністра викрили на заволодінні державною землею на 291 мільйон гривень і спробі заволодіння землею ще на 190 мільйонів гривень.