zatrymannia-zastupnyka-shoihu-ivanova-stalo-mozhlyvym-zavdiaky-hur-shcho-vidomo

Затримання заступника шойгу іванова стало можливим завдяки ГУР: що відомо

 • 16145 переглядiв

Заступник міністра оборони росії тимур іванов був заарештований за державну зраду після того, як Головне управління розвідки Міністерства оборони України отримало доступ до його конфіденційної інформації через кібератаку.

Затримання та арешт заступника міністра оборони шойгу тимура іванова стало можливим завдяки роботі підрозділу активних дій Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Про це УНН повідомило джерело.

Деталі

Як розповіло джерело УНН, у березні 2024 підрозділ активних дій ГУР МО провів кібератаку, в результаті отримав доступ до конфіденційної інформації та службових документів заступника міністра оборони рф тимура іванова.

Як зазначають росЗМІ, справжньою причиною арешту іванова є державна зрада, а обвинувачення в хабарі є лише прикриттям для більш важкого обвинувачення.

Джерело зазначило, проти нього зіграв саме цей інцидент - від нього стався витік конфіденційної інформації.

Нагадаємо

У росії затримали заступника міністра оборони Шойгу, якого звинувачують у хабарництві. Мова йде про Тимура Іванова, який відповідав за будівництво. Зокрема, брав участь у створенні головного храму збройних сил рф парку "Патріот", космодрому "Східний", а після повномасштабного вторгнення в Україну – у проєктах рф в окупованому Маріуполі.