zelenskyi-proviv-stavku-hovoryly-pro-zakhyst-front-ta-vyhotovlennia-zbroi

Зеленський провів Ставку: говорили про захист, фронт та виготовлення зброї

 • 15851 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський провів нараду, на якій обговорив питання оборони, захисту життєво важливих об'єктів, ситуацію на фронті, посилення виробників зброї та укладення нових контрактів на виробництво зброї в Україні з іноземними партнерами.

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 25 квітня, повідомив, що провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де обговорили, зокрема, захист необхідних для країни об’єктів, ситуацію на фронті, а також підсилення власних виробників зброї. Про це Зеленський написав у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Деталі

Провів Ставку. Сьогодні основне питання – захист. Була велика й детальна доповідь Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо прикриття життєво необхідних для країни об’єктів – не лише енергетичних, а й соціальних, безпекових, транспортних, забезпечення зв’язку тощо. По всіх галузях та всіма доступними нам засобами: інженерним, ППО та РЕБ. Зробив відповідні доручення та визначив терміни реалізації

- повідомив Зеленський.

Він додав, що також заслухав зведення з фронту, основні напрямки, подальші дії та ймовірні дії ворога, забезпечення військових всім необхідним.

Третє питання – контракти. Продовжуємо підсилювати власних виробників. У цьому напрямі працюємо, зокрема, з партнерами, щоб виготовляти озброєння в Україні іноземним коштом. Ця галузь допомагає нам вистояти зараз і має величезну експортну перспективу після перемоги. Максимально сприяємо її розвитку. Раз на тиждень буду отримувати доповідь про нові контракти за звітний період

- додав Президент.

Нагадаємо

Від "атакамсів" і артилерії до необхідної ППО і техніки. Так Президент України Володимир Зеленський прокоментував новий пакет допомоги США і подякував за підтримку України.