zelenskyi-zi-stoltenberhom-v-davosi-obhovoryly-podalshe-posylennia-ukrainskoi-systemy-ppo

Зеленський зі Столтенбергом в Давосі обговорили подальше посилення української системи ППО

 • 24866 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський та Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг обговорили посилення системи протиповітряної оборони України, серед інших питань безпеки.

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом обговорив, зокрема, посилення української системи протиповітряної оборони та роботу з партнерами над угодами щодо безпеки, які діятимуть до вступу України в НАТО, повідомляє УНН.

Розпочав роботу в Давосі із зустрічі з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. Обговорили багато важливих питань

- написав Зеленський у соцмережах.

Як повідомляється, Зеленський зі Столтенбергом обговорили ситуацію на полі бою, оборонні потреби України, "подальше посилення української системи протиповітряної оборони, підготовка наступного саміту НАТО у Вашингтоні, робота з партнерами над двосторонніми безпековими угодами в межах декларації G7, які діятимуть до вступу України в НАТО".

Президент подякував Столтенбергу за стійку підтримку України в захисті від російського вторгнення.

Раніше УНН повідомляв, що Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

Тетяна Краєвська

Політика