amerikanets-virishiv-zaoschaditi-i-vigrav-u-lotereyu-1-mln-dolariv

Американець вирішив заощадити і виграв у лотерею 1 млн доларів

 • 10849 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Житель американського штату Мічиган виграв 1 млн дол. у лотерею Mega Millions, передає УНН з посиланням на wnem.com.

Щасливчик купив лотерейний білет на заправці.

"Ми з дружиною вечеряли в кафе. Після я згадав, що мені потрібно заправити машину. І запропонував своїй дружині з'їздити на заправку Clio, так як там літр газу коштує на 22 цента дешевше, ніж на заправці, поряд з якою знаходиться кафе. Дружина погодилася, і ми вирушили туди. Там я і купив лотерейний квиток Mega Millions, який приніс мені виграш розміром в 1 млн дол.", - розповів американець.

Переможець не збирається зупинятися на виграші.

"Я й далі буду продовжувати шукати заправки з дешевим пальним. Думаю, що мій наступний виграш становитиме більше мільйона доларів - 1 млн 4 дол.", - пожартував американець.

Щасливчик вирішив витратити виграш на купівлю нового мотоцикла Harley-Davidson. Також, він хоче допомогти рідним. Частину грошового призу американець витратить, коли вийде на пенсію. Це трапиться в поточному році.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток. Більшу частину грошей вони витрачають на поліпшення свого побуту і відпочинок з сім'єю.

Наприклад, одна з переможниць української лотереї "Лото-Забава" Наталія Левінцова (Харківська область), яка виграла 1 мільйон гривень, вирішила витратити лотерейний виграш на покупку житла.

А домогосподарка з Черкаської області Ірина Здіорук вирішила витратити частину від виграного в лотерею мільйона на ремонт в будинку, лікування, автомобіль і довгоочікувану відпустку.

Українські Національні Новини

Новини Світу