armiitsi-rf-posyly-nastup-na-lymanskomu-napriamku-zsu-vidbyly-u-seredu-18-vorozhykh-shturmiv-henshtab

Армійці рф посили наступ на Лиманському напрямку: ЗСУ відбили у середу 18 ворожих штурмів - Генштаб

 • 23826 переглядiв

Росія посилила наступ на Лиманському напрямку, атакувавши українські позиції 18 разів за минулу добу, в той час, як українські війська відбили численні російські атаки на різних ділянках фронту. Усього відбулось у середу 84 бойові зіткнення.

Росіяни активізували наступальні дії на Лиманському напрямку. Впродовж поточної доби вони атакували українські позиції на цій ділянці фронту 18 разів. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу Збройних Сил України, передає УНН.

На Лиманському напрямку Силами оборони відбито 18 атак в районах Серебрянського лісництва, Невського Луганської області; Тернів та Торського Донецької області.

– йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Деталі

Загалом протягом середи відбулось 84 бойових зіткнення по всій лінії зіткнення.

На Куп’янському напрямку наші воїни відбили одну атаку росіян біля Берестового, що на Харківщині.

На Бахмутському напрямку українські оборонці витримали 13 російських штурмів в районі Білогорівки, що на Луганщині, а також біля Виїмки, Іванівського та Кліщіївки на Донеччині.

На Донеччині російські війська просунулися в декількох населених пунктах - DeepState24.04.24, 01:56 • [views_0]

На Авдіївському напрямку наші захисники дали відсіч ворогу 15 разів. Загарбники за підтримки авіації, намагались витіснити наші підрозділи із займаних рубежів біля Очеретиного, Новокалинового, Бердичів та Нетайлового Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка й Урожайне Донецької області. Тут ворог намагався прорвати оборону наших військ 16 разів.

На Оріхівському напрямку росіяни під прикриттям авіації атакували позиції наших захисників біля Старомайорського.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру витіснити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Загарбники здійснили одну безуспішну атаку на позиції наших військ біля Кринків.

Додатково

Армійці рф завдали 13 ракетних та 51 авіаційний удар, а також здійснили 16 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, як по позиціях наших військ, так і по мирних населених пунктах.

Українські військові збили ворожу ракету над Дніпропетровщиною24.04.24, 17:29 • [views_0]

В той самий час, авіація Сил оборони завдала 11 ударів по позиціях росіян. А українська ППО знищила в небі одну керовану авіаційну ракету Х-59 та три розвідувальні БпЛА противника. Крім того, бійці з підрозділів ракетних військ та артилерії завдали удару по ще одній позиції армійців рф.