blinken-anonsuvav-obhovorennia-na-zustrichi-g7-pidtrymky-ukrainy

Блінкен анонсував обговорення на зустрічі G7 підтримки України

 • 20278 переглядiв

Блінкен відвідає зустріч міністрів закордонних справ G7 на Капрі, щоб обговорити підтримку України в боротьбі з російською війною, кризу на Близькому Сході та поглиблення глобального партнерства.

Держсекретар США Ентоні Блінкен відвідає зустріч міністрів закордонних справ G7 на Капрі, щоб обговорити підтримку України проти агресивної війни росії, кризу на Близькому Сході та поглиблення глобального партнерства, про що повідомив у четвер у соцмережі X, пише УНН.

З нетерпінням чекаю на можливість приєднатися до моїх колег з G7 цього тижня на Капрі. Ми обговоримо нашу підтримку України проти агресивної війни росії, зусилля щодо розв'язання кризи на Близькому Сході та важливість поглиблення партнерства в усьому світі

- написав Блінкен.

Деталі

За даними Держдепу, держсекретар США Ентоні Блінкен візьме участь у зустрічі міністрів закордонних справ країн "Групи семи" на Капрі, Італія, 16-19 квітня.

17.04.24, 11:57 • [views_0]

"На цій зустрічі зберуться міністри закордонних справ Італії, Канади, Франції, Німеччини, Японії, Великої Британії, США та голова дипломатії Європейського Союзу, щоб обговорити спільні зусилля щодо формування вільного, безпечного та процвітаючого світу. Держсекретар з нетерпінням очікує дискусій, зосереджених на підтримці України проти агресивної війни росії, вирішенні кризи на Близькому Сході, стабілізації Гаїті та поглибленні партнерства в усьому світі з питань, що становлять взаємний інтерес, включаючи фінансування розвитку, зміну клімату, штучний інтелект, громадське здоров'я, мир та безпека", - повідомили у Держдепі.

17.04.24, 12:43 • [views_0]