deputat-khersonskoyi-oblradi-pide-pid-sud-za-vimagannya-z-krimchanina-200-tis-grn

Депутат Херсонської облради піде під суд за вимагання з кримчанина 200 тис. грн

 • 12239 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Прокуратура Автономної Республіки Крим скерувала до суду обвинувальні акти стосовно депутата Херсонської обласної ради VII скликання і його спільників, які підозрюються у тому, що незаконно заволоділи транспортними засобами жителя Криму та вимагали від нього 200 тис. гривень для погашення штучно створеного боргу. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури АР Крим.

“Прокуратура автономії скерувала до суду обвинувальні акти стосовно депутата Херсонської обласної ради VII скликання і двох його спільників, які незаконно заволоділи транспортними засобами мешканця Криму та вимагали від останнього грошові кошти в рахунок погашення штучно створеного боргу (ч. 1 ст. 189, ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 289 КК України). У ході досудового розслідування встановлено, що депутат Херсонської обласної ради, начебто в рахунок погашення боргу у понад 200 тис. гривень, безпідставно вимагав від потерпілого грошові кошти”, - вказано у повідомленні.

Зазначається, що для гарантування сплати "боргу", обвинувачений разом зі спільниками організував викрадення 2-х легкових автомобілів, які були у користуванні потерпілого та належали членам його сім’ї.

Нагадаємо, депутату Херсонської облради повідомили про підозру за вимагання 200 тис. грн 13 грудня 2019 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    За добу на Буковині померло дві людини з COVID-19

     • 11212 переглядiв

    Суддя ВАКС заявила про погрози їй та членам родини

     • 13490 переглядiв