donechchyna-rosiiany-obstrilialy-zavod-i-viddilennia-dsns-u-pokrovsku

Донеччина: росіяни обстріляли завод і відділення ДСНС у Покровську

 • 33579 переглядiв

Минулої доби російські окупанти здійснили обстріли 8 населених пунктів Донецької області, пошкодивши цивільну інфраструктуру та спричинивши поранення.

Російські загарбники завдали 12 ударів по Донецькій області минулої доби. Під вогонь ворога потрапили мешканці 8 населених пунктів. Є руйнування та поранені. Про оперативну ситуацію в регіоні станом на ранок розповів очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін, передає УНН.

Деталі

Покровський район. У Мар'їнській громаді 1 людина поранена у Максимільянівці. Зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки та околиць Очеретинської громади. У Курахівській громаді пошкоджено 2 багатоповерхівки у Гострому і адмінбудівлю в Кураховому.

– розповів Філашкін.

За даними поліцейських обстріли росіян минулої доби зафіксували у Авдіївці, Покровську, Новогродівці, селищі Гродівка, Північному, Зарічному, Нетайловому та вже згаданому селі Максимільянівка.

Загалом у регіоні через учорашні атаки пошкоджені 9 цивільних об’єктів. Снаряди рашистів понівечили три житлові будинки, гараж, господарську споруду, завод, будівля ДСНС, автомобілі.

Крім того, у Покровську по якому окупанти вгатили ракетою, пошкоджена будівля заводу та місцевого відділення ДСНС.

04.02.24, 09:02 • [views_0]

Авдіївка витримала у суботу 5 авіаударів. Там окупанти зруйнували черговиц багатоквартирний будинок.

По Гродівці російські війська вдарили з РСЗВ "Смерч". Пошкодили приватну оселю.

Нагадаємо

Раніше УНН писав із посиланням на дані Центру Національного спротиву, про те що на тимчасово окупованій території сходу України суспільно-політична та суспільно-економічна ситуація оцінюється як кризова. Головною проблемою всіх окупованих регіонів — безпекова, оскільки російсько-окупаційні війська повсякденно обстрілюють контрольовані ними населені пункти.