makron-zaiavyv-pro-sylnu-yevropu-yaka-maie-buty-v-zmozi-protystoiaty-hlobalnym-viinam

Макрон заявив про "сильну Європу", яка має бути в змозі протистояти глобальним війнам

 • 23932 переглядiв

Президент Франції Еммануель Макрон виклав своє бачення сильної Європи, здатної протистояти глобальним викликам, таким як війна росії в Україні, шляхом зміцнення своєї обороноздатності та взаємодії з усіма регіонами світу.

Президент Франції Еммануель Макрон, під час своєї промови у Сорбонні, окреслив своє бачення Європи як глобального об’єднання, яке має посилити оборонні можливості та розуміти, як розмовляти з усіма регіонами світу. Про це передає УНН із посиланням на Tv5 Monde.

Деталі

Президент Франції Еммануель Макрон, під час виступу в університеті Сорбонна в Парижі, 25 березня, наголосив, що Європа має посилити свою оборону та бути сильною, оскільки країна повинна протистояти викликам зміненого світу, в тому числі таким, як війна росії в Україні.

Макрон шукає нового кандидата на посаду голови Єврокомісії25.04.24, 04:29 • [views_0]

Наша сьогоднішня Європа смертна і може померти. Воно може померти, і це залежить лише від нашого вибору. Ми повинні побудувати цю стратегічну концепцію надійної європейської оборони для себе

– сказав Макрон.

За словами французького лідера необхідно брати відповідальність за розвиток "власної європейської оборонної промисловості. Крім того, він зазначив, що Європа "має показати, що вона ніколи не є васалом Сполучених Штатів і що вона також знає, як розмовляти з усіма іншими регіонами світу".

Макрон підтримує швейцарську мирну конференцію для України: анонсував участь Франції12.04.24, 14:49 • [views_0]