mosiychuk-surkisu-na-yakikh-umovakh-ukrayina-maye-vesti-peregovori-z-rf-ta-naymantsyami

Мосійчук – Суркісу: на яких умовах Україна має вести переговори з РФ та найманцями

 • 13877 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Колишній народний депутат, політик Ігор Мосійчук прокоментував слова президента ФК “Динамо” Ігоря Суркіса про потребу сідати за стіл переговорів з найманцями і росіянами задля завершення конфлікту на Донбасі, передає УНН.

Так, за словами Мосійчука, з людьми, які переступили через закон, вбивали громадян і які діють в інтересах РФ взагалі немає про що говорити.

“Переговори можна вести будь-коли і будь-як, головне - на яких умовах. І коли Суркіс чи будь-хто інший говорить про необхідність перемовин - у мене виникає зустрічне питання - а на яких умовах ви готові вести перемовини?

Я, наприклад, розумію так, що з людьми, які переступили через закон, вбивали громадян і які діють в інтересах РФ з ними взагалі немає про що говорити окрім капітуляції, умовно, чи добровольної здачі”, - сказав він.

Мосійчук нагадав Суркісу, що РФ й досі не визнає себе стороною військового конфлікту на Сході України.

“РФ є країною – агресором. І коли постачання зброї припиниться - ця вся “публіка” буде нейтралізована протягом місяця, або ж здасться.

Суркіс каже - треба сідати за стіл переговорів, будь ласка, але ж РФ каже, що вони не сторона конфлікту. То ж на яких умовах? Українці мають стати на коліна? Попросити - сядьте з нами за стіл, чи як?” - емоційно прокоментував політик.

Нагадаємо, днями, в одному зі своїх інтерв'ю президент ФК “Динамо” Ігор Суркіс висловився стосовно конфлікту на Донбасі. Задля завершення війни він порадив сідати за стіл переговорів із росіянами та найманцями.

Українські Національні Новини

Політика