na-dnipropetrovschini-z-1-chervnya-vidkriyutsya-sportzali-ta-profesiyno-tekhnichni-zakladi

На Дніпропетровщині з 1 червня відкриються спортзали та професійно-технічні заклади

 • 28049 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. З 1 червня на Дніпропетровщині відкриються ДЮСШ, спортивні зали та фітнес-центри. Також учні професійно-технічних закладів та вишів зможуть повернутися до навчання. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ОДА.

"З 1 червня в області дозволили роботу ДЮСШ, спортивних залів та фітнес-центрів. Учні професійно-технічних закладів та вишів зможуть пройти атестацію, а науковці – захистити дисертації. Дозволили відновити перевезення регіональним та міжрегіональним залізничним транспортом. Все – згідно з рішенням Обласної комісії ТЕБ і НС", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що наразі в регіоні сприятлива епідемічна ситуація, яка дозволяє запровадити подальші послаблення карантину.

Так, усі послаблення відбуватимуться за умови дотримання суворих протиепідемічних та санітарних норм, підкреслив очільник області.

"Фітнес-центри та спортивні зали працюватимуть за умови одночасного перебування у приміщенні не більше одного відвідувача на 10 кв м. Групові заняття і в спортзалах, і в навчальних закладах проводитимуться з обмеженням кількості учасників до 10 людей. У пасажирських вагонах дозволять заповнювати лише місця для сидіння. А якщо потяг рухатиметься транзитом через регіон, в якому не діють послаблення, такі місця заповнюватимуться лише наполовину. При цьому посадки пасажирів у транзитному регіоні не здійснюватимуться", - додається у повідомленні.

За останній тиждень в області вже послабили деякі обмеження. Зокрема, відкрили дитсадки та відновили автобусні перевезення.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області відсьогодні запрацювали близько 200 дитячих садочків, відкрити всі садочки в області планують у червні.

Українські Національні Новини

Суспільство