na-khersonshchyni-rosiiany-potsilyly-u-shkolu-i-dytsadok-za-dobu-4-poranenykh

На Херсонщині росіяни поцілили у школу і дитсадок, за добу 4 поранених

 • 28316 переглядiв

Російські війська обстріляли житлові квартали в Херсонській області, пошкодивши будівлі, в тому числі житлові будинки, школу та дитячий садок, а також поранивши 4 людей.

У Херсонській області російські війська минулої доби обстріляли житлові квартали, поціливши зокрема у житлові будинки, навчальний заклад, дитячий садок та поранивши 4 людей. Про це повідомив у четвер голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

Зі слів Прокудіна, минулої доби противник обстрілював Антонівку, Берислав, Гаврилівку, Червоний Маяк, Золоту Балку, Осокорівку, Тягинку, Зимівник, Томину Балку, Кізомис, Козацьке та місто Херсон.

російські військові, за його даними, поцілили у житлові квартали населених пунктів області, внаслідок чого пошкоджено 2 багатоповерхівки та 17 приватних будинків. Також були зафіксовані влучання в навчальний заклад, адмінбудівлю, дитячий садок, господарську споруду та автомобіль.

"Через російську агресію 4 людини дістали поранення", - повідомив Прокудін дані по області.

Як вказав голова Херсонської МВА Роман Мрочко, за минулу добу російські війська 6 разів обстріляли населені пункти Херсонської громади. Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці та Зимівнику. "Зокрема, було пошкоджено 2 багатоповерхових та 11 приватних будинків, 1 заклад середньої та 1 - дошкільної освіти", - повідомив він у Telegram.

З усіх постраждалих в області за минулу добу у Херсонській громаді, з його слів, одна жінка зазнала поранень середнього ступеня тяжкості. Їй надана медична допомога.