na-lvivshchyni-stavsia-vybukh-u-punkti-pryiomu-metalu-ye-zahybli-ta-poranena

На Львівщині стався вибух у пункті прийому металу: є загиблі та поранена

 • 15986 переглядiв

Вибух на пункті прийому металобрухту у Львівській області забрав життя двох людей, у зв'язку з чим розпочато кримінальне розслідування.

У середу, 24 квітня, на Львівщині відбувся вибух у  пункт прийому металобрухту, внаслідок чого загинули двоє людей, ще один отримав поранення. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Про це УНН повідомляє із посиланням ГУ НП у Львівській області. 

Деталі 

За даними правоохоронців, 58-річна мешканка одного з сіл Яворівського району разом зі своїм 54-річним сусідом привезли металеві предмети на пункт прийому металобрухту, розташований у селі Старий Яр.

Під час зважування металу відбувся вибух, внаслідок якого загинули чоловік, який привіз брухт та власниця пункту прийому – 42-річна місцева жителька. 

Жінка, яка приїхала з загиблим, отримала чисельні травми і зараз перебуває у лікарні.

Правоохоронці проводять огляди, встановлюють обставини події, а також причину вибуху.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст.264 (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

ДБР: вибухи боєприпасів у Миколаєві стались, попередньо, через їх необережне перевантаження. Загинуло двоє військових25.04.24, 11:31 • [views_0]

Тетяна Краєвська

Суспільство