na-ternopilshchyni-cherez-nichnu-ataku-shakhedamy-stalasia-pozhezha-na-obiekti-infrastruktury

На Тернопільщині через нічну атаку "шахедами" сталася пожежа на об'єкті інфраструктури

 • 27443 переглядiв

Внаслідок атаки ворожих БПЛА на об'єкті інфраструктури у Тернопільській області виникла пожежа, що призвело до тимчасового припинення електро- та газопостачання у сусідньому населеному пункті.

У Тернопільській області внаслідок нічної атаки російських військ ударними дронами типу Shahed сталася пожежа на об'єкті інфраструктури, були відключення електро- та газопостачання, повідомили у Тернопільській ОВА у вівторок, пише УНН.

Деталі

"Сьогодні вночі, внаслідок атак ворожими БПЛА типу "Shahed", сталась пожежа на одному з обʼєктів інфраструктури в Кременецькому районі", - повідомили у Тернопільській ОВА у Telegram.

Як повідомляється, на ліквідацію пожежі було залучено 19 одиниць спецтехніки, 73 працівники особового складу, тактичний робот. "Ліквідація залишків пожежі триває. Загиблих та травмованих немає", - вказали в ОВА.

"Під час атаки "шахедами" в найближчому населеному пункті до пошкодженого об'єкту інфраструктури призупинили електро- та газопостачання. Станом на 7:00 електрики відновили живлення у населеному пункті, незабаром відновлять подачу газу", - зазначили у Тернопільській ОВА.

Зазначається, що в Кременецькому районі створено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної події. "Усі структури діють відповідно до своїх повноважень", - додали в ОВА.

"Просимо не наближатися до місця надзвичайної події, поки тривають роботи з ліквідації наслідків удару ворожими БПЛА", - закликали в ОВА.

У небі над Україною вночі знищено 17 з 22 "шахедів" - Генштаб12.03.24, 08:18 • [views_0]