napovnennia-paketiv-potribnoiu-zbroieiu-i-lohistyka-zelenskyi-pro-priorytety-zavtrashnoi-zustrichi-ramshtain

Наповнення пакетів потрібною зброєю і логістика: Зеленський про пріоритети завтрашньої зустрічі "Рамштайн"

 • 73167 переглядiв

Президент Зеленський окреслив пріоритети завтрашньої зустрічі в Рамштайні. За його словами, треба, щоб спрацювали по наповненню пакетів потрібною зброєю і по логістиці.

Президент України Володимир Зеленський окреслив головні пріоритети від завтрашнього засідання Контактної групи з питань оборони України (у форматі Рамштайн). Зокрема, Президент очікує якнайшвидше подолати складнощі і проблеми, які накопичились за пів року, коли Україна чекала рішень про американську підтримку. Про це Зеленський розповів у вечірньому зверненні, передає УНН.

Готуємося до завтрашнього засідання "Рамштайну". Будемо говорити, зокрема, про те, як якнайшвидше подолати складнощі і проблеми, які накопичились за пів року, коли ми чекали рішень про американську підтримку. Політично ми вже спрацювали заради підтримки. Тепер треба, щоб спрацювали і по наповненню пакетів потрібною зброєю, і по логістиці. Дякую всім країнам, які в цей час ухвалили свої нові рішення на допомогу Україні, нашим воїнам, нашим містам і громадам. Дякую кожному, хто допомагає 

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

У п'ятницю під головуванням міністра оборони США Ллойда Остіна відбудеться 21-ше засідання Контактної групи з питань оборони України (у форматі Рамштайн) у віртуальному форматі.