nemaie-pozytsiinoi-viiny-v-op-zaklykaly-zbilshyty-dopomohu-ukraini-cherez-vysoku-intensyvnist-boiv-na-fronti

"Немає позиційної війни": в ОП закликали збільшити допомогу Україні через високу інтенсивність боїв на фронті

 • 24261 переглядiв

Росія продовжує ескалацію війни в Україні, кидаючи всі свої ресурси на інтенсивні бої, не досягаючи своїх головних цілей, тому партнери повинні різко збільшити військове виробництво і постачання зброї в Україну для ефективного військового вирішення.

Наразі на полі бою в Україні йдуть інтенсивні бої, й рф кидає на це всі свої ресурси. Тож партнеркам варто нарощувати власне виробництво озброєння та зміцнювати Україну. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк на своїй сторінці в Х, передає УНН.

Деталі 

За його словами, наразі в Україні немає позиційної війни, а рф продовжує ескалацію, адже досі не змогла досягти своєї мети.

Без ілюзій. Немає позиційної війни (немає просування, але інтенсивність боїв надзвичайно висока), немає ознак "заморожування". рф не досягла своїх основних завдань (серед яких руйнування суверенної держави, захоплення та юридичне закріплення чужих територій, фільтрація/депортація та знищення великих груп нелояльного населення) і тому продовжує ескалацію. рф кидає всі свої ресурси на війну. Війна такого типу має лише військовий вихід

- наголосив Подоляк.

Він також підкреслив, що не можна просто чекати на розв'язання ситуації - необхідно нарощувати виробництво озброєння.

Отже, ще раз: давайте відмовимось від ілюзій; просто сидіти і чекати не вийде; все одно доведеться різко нарощувати військове виробництво і насичувати Україну паритетною кількістю зброї. Чим швидше, тим ефективніше і краще виглядатиме ситуація...

- переконує радник керівника ОП. 

Нагадаємо

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк заявив, що росія робить усе можливе і неможливе, використовуючи всі наявні ресурси, аби продовжувати наступальні дії на кількох напрямках на фронті, і рано робити висновки про уповільнення їх наступу.

22.03.24, 14:05 • [views_0]