oos-boyoviki-13-raziv-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi-ye-poraneni-4

ООС: бойовики 13 разів обстріляли українські позиції, є поранені

 • 14699 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. 6 червня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню та обстріляли наші позиції з мінометів калібру 120 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілів з боку загарбників чотири військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення, а один – бойове травмування. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресцентр штабу ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" на підступах до Опитного та Старогнатівки противник випустив у бік українських оборонних укріплень понад тридцять мін калібру 120 мм.

Біля Богданівки ворог задіяв протитанкові ракетні комплекси, а поруч з Мар’їнкою, Павлополем і Авдіївкою – гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

У вечірній час агресор застосував міномети калібру 120 мм і станкові протитанкові гранатомети по наших опорних пунктах неподалік Гнутового.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" по українських позиціях поблизу Оріхового та тричі біля Луганського збройні формування РФ вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Захисників Південного агресор двічі обстріляв з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілів з боку загарбників чотири військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення, а один – бойове травмування.

За даними розвідки, 6 червня українські оборонці знищили одного окупанта.

Від початку поточної доби, 7 червня, російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" обстріляли з великокаліберних кулеметів наші опорні пункти неподалік Луганського.

За поточну добу втрат серед наших захисників немає.

Нагадаємо, на всіх ділянках розведення зберігається режим тиші.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На сьогодні встановлено ціну на банківські метали

     • 12804 переглядiв

    Офіційний курс гривні встановлено на рівні 26,70 грн/долар

     • 17114 переглядiв

    Двома матчами відновився чемпіонат Греції з футболу

     • 11170 переглядiв