partyzany-atesh-vyiavyly-mistse-roztashuvannia-tekhniky-voroha-v-okupovanomu-sevastopoli

Партизани "АТЕШ" виявили місце розташування техніки ворога в окупованому Севастополі

 • 29392 переглядiв

Українські партизани виявили війська рф, які переховують військову техніку, біля автовокзалу, що використовується цивільними особами в окупованому Сімферополі.

Українські партизани виявили в окупованому Сімферополі місце дислокації загарбників. Війська рф переховують свою техніку в районі автостанції, якою користується цивільне населення. Про це пише УНН з посиланням на підпільний рух "АТЕШ".

Деталі

Агентам вдалося встановити пункт розташування окупаційного підрозділу в районі вузлової станції Острянкове, яка розташована у селищі міського типу Гвардійське.

Партизанам стало відомо, що в районі автостанції, що по вулиці Лєніна, розташовані близько 11 військових вантажівок та гаубиці 122 калібру, типу "Д-20" чи "Д-30".

Це черговий доказ того, що російська армія розміщує військову техніку та особовий склад на території об'єктів транспортної інфраструктури для того, щоб надалі звинуватити Сили оборони України в ударах по цивільних об'єктах,

- зазначають партизани.

Нагадаємо

В окуповане місто Джанкой прибула нова партія російських солдатів, ймовірно, з 24-ї окремої бригади спеціального призначення Східного військового округу, про що свідчить військова техніка з новосибірськими номерами.