pid-chas-chempionatu-z-muei-tai-unity-foundation-oholosyla-pro-peredachu-hur-mou-bezpilotnoho-kompleksu-shark

Під час чемпіонату з Муей Тай Unity Foundation оголосила про передачу ГУР МО України безпілотного комплексу SHARK

 • 31578 переглядiв

Під час чемпіонату з Муей Тай Unity Foundation оголосила про передачу ГУР МО України безпілотного комплексу SHARK.

Засновник благодійного фонду Unity Foundation Олексій Бахін на Всеукраїнському турнірі з таїландського боксу оголосив про передачу розвідувального безпілотного комплексу SHARK Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України, пише УНН.

Днями пройшов чемпіонат України з таїландського боксу Муей Тай серед дорослих, юніорів та юнаків. Головним спонсором змагання виступив Благодійний фонд Unity Foundation.

Всеукраїнське змагання має на меті подальший розвиток таїландського боксу та його популяризацію серед українців. Спортсмени ж мають можливість продемонструвати свою майстерність, досягнення. Чемпіонат також є етапом відбору до національної збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях.

Але в час, коли в країні триває війна, такі заходи - гарний привід нагадати про важливість та необхідність підтримки наших захисників. Адже саме завдяки нашим оборонцям ми маємо можливість проводити подібні заходи.

"Вчергове хотів подякувати всім захисникам нашої країни за можливість проводити такі змагання. Хотів не словом, а ділом підтвердити свою вдячність військовим і передати їм безпілотний комплекс SHARK, який потрібен для виконання спеціальних задач", - сказав Олексій Бахін.

Бахін наголосив на важливості розвитку спорту для майбутнього країни.

На заході також подякували усім спортсменам, які вступили до війська і стали на захист нашої держави, та вшанували пам'ять полеглих.

Від імені ГУР МО України зі словами подяки звернувся його очільник, генерал-лейтенант Кирило Буданов:

"Сміливість вийти проти суперника на полі бою чи на рингу гартує характер бійця. І кожна перемога здобувається лише потом і кров'ю, наполегливою працею та тренуваннями… Хочу подякувати всім учасникам та організаторам цих змагань, які, не дивлячись на війну, продовжують виховувати сміливих патріотів України. Слава Україні!".

Довідково

Благодійний фонд Unity Foundation фокусується на трьох основних напрямках: допомога армії; підтримка та розвиток спорту в Україні; допомога дітям з інвалідністю та розвиток інклюзивності.