polski-prikordonniki-zatrimali-na-baltitsi-rosiyske-sudno-kapitan-ta-dva-ofitseri-buli-pyani

Польські прикордонники затримали на Балтиці російське судно: капітан та два офіцери були п'яні

 • 22647 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. Польські прикордонники висадилися на борту російського судна і виявили, що капітан корабля мав у крові 2 проміле алкоголю, а два офіцери – по 1,5. Дане судно, що має 120 метрів у довжину і понад 7 метрів осадки, перевозило сталеві конструкції, передає УНН із посиланням на Польське радіо.

Деталі

Як пише видання, на Собєшевському острові в Ґданську ледь не сталася трагедія. Російське суховантажне судно, що йшло з Клайпеди до ґданського Північного порту, відхилилося від курсу та, не відповідаючи на радіозапити польської берегової служби, прямувало вбік пляжу.

У зв’язку з цим морська адміністрація звернулася до Прикордонної служби. На місце відразу вирушив патрульний катер SG-215. Прикордонники висадилися на борту російського судна і виявили, що капітан корабля мав у крові 2 проміле алкоголю, а два офіцери – по 1,5.

Зараз російський суховантаж стоїть на рейді, а на його борту інспектор Морського управління у Ґдині у супроводі офіцерів Кашубського дивізіону Прикордонної служби займаються його оформленням.

Дане судно, що має 120 метрів у довжину і понад 7 метрів осадки, перевозило сталеві конструкції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП