posol-ssha-v-ukraini-vidreahuvala-na-masovanu-ataku-rf-neobkhidne-posylennia-protypovitrianoi-oborony-i-nasha-dopomoha

Посол США в Україні відреагувала на масовану атаку рф: "Необхідне посилення протиповітряної оборони і наша допомога"

 • 25854 переглядiв

Україна зіткнулася з черговою масованою російською атакою на свою критичну інфраструктуру. Посол США в Україні закликала до посилення протиповітряної оборони України та збільшення американської допомоги.

Посол США в Україні Бріджит Брінк відреагувала на чергову масовану атаку рф на критичну інфраструктуру України, зазначивши, що Україні потрібна посилена протиповітряна оборона та допомога Сполучених Штатів. Про це Брінк написала на своїй сторінці в соцмережі Х, передає УНН.

"Станом на 4:15 ранку по всій Україні оголошено повітряну тривогу, країна перебуває під загрозою застосування безпілотників і ракет. Крім атак на інфраструктуру України, минулого місяця від цих атак загинуло 600 мирних жителів. Зараз необхідне посилення протиповітряної оборони і наша допомога", - написала Брінк під час масованої атаки рф.

Доповнення

Російські війська у ніч на 11 квітня здійснили масовану атаку на 5 областях України, яка була спрямована на об'єкти критичної інфраструктури і залишила деякі райони Харкова без електрики. 

Під час масованої атаки рф у ніч на 11 квітня у небі над Україною знищено 57 повітряних цілей - 18 ракет та 39 ударних дронів типу Shahed - із 82 запущених російськими військами. 

Конгресмени продовжують активно обговорювати варіанти подальших дій щодо допомоги Україні- спікер Джонсон11.04.24, 09:49 • [views_0]