shmyhal-zustrivsia-z-ministerkoiu-torhivli-ssha-obhovoryly-ekonomichnu-spivpratsiu-ta-novi-sanktsii-proty-rf

Шмигаль зустрівся з міністеркою торгівлі США: обговорили економічну співпрацю та нові санкції проти рф

 • 51803 переглядiв

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з Міністром торгівлі США Джиною Раймондо, щоб обговорити посилення санкцій проти росії з метою послаблення її здатності виробляти зброю, конфіскацію заморожених російських активів та посилення економічної співпраці між Україною та США.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся міністеркою торгівлі США Джиною Раймондо для обговорення економічної співпраці між країнами та посилення санкційного тиску на росію. Про це глава українського уряду заявив у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі 

За його словами, потрібно посилити обмеження, аби послабити здатність агресора виготовляти нові ракети й дрони. Шмигаль підкреслив, що якісне застосування санкцій — надзвичайно важливий напрям протидії російській зброї.

Шмигаль та Пріцкер провели зустріч із американськими бізнесменами16.04.24, 21:27 • [views_0]

Окрім того, прем'єр наголосив на потребі конфіскації заморожених російських активів.

Також під час зустрічі сторони торкнулись теми економічної співпраці України та США. Шмигаль підкреслив, що доступ до ринків і торгівля є найефективнішим способом підтримки української економіки.

Ініціатива Джини Раймондо щодо звільнення від мит української сталі стала важливою підтримкою для підприємств, що працюють у містах під постійними обстрілами

- заявив прем'єр-міністр України.

Нагадаємо

У Вашингтоні провели форум партнерства США-Україна 2024. На ньому Прем’єр-міністр Денис Шмигаль розповів американським бізнесменам про перспективні сектори української економіки в які можна інвестувати.