u-kryvomu-rozi-vnaslidok-padinnia-ulamkiv-zbytoho-dronu-na-obiekti-enerhetyky-spalakhnula-pozhezha-v-misti-tochkovi-vidkliuchennia-vilkul

У Кривому Розі внаслідок падіння уламків збитого дрону точкові відключення світла - Вілкул

 • 24949 переглядiв

У Кривому Розі через уламки збитого безпілотника спалахнула пожежа на об’єкті енергетики, що спричинило часткове знеструмлення міста до 3 години ночі. Наразі є лише точкові відключення деяких об'єктів.

Унаслідок падіння уламків збитого дрону у Кривому Розі на об’єкті енергетики спалахнула пожежа, яку вдалося локалізувати. У місті до третьої години ночі були відключення електроенергії у частині міста. Наразі в місті лише точкові відключення деяких об'єктів. Про це повідомив у п’ятницю голова Ради оборони міста Олександр Вілкул, пише УНН.

Деталі

"Ворог знову атакував Україну, у тому числі і нашу область, ударними БпЛА типу "Shahed-131/136". У небі над Криворіжжям було збито 4 БпЛА. На жаль, внаслідок падіння уламків збитого дрону на об’єкті енергетики міста спалахнула пожежа. Її вдалося локалізувати. Внаслідок цієї ворожої атаки були відключення електроенергії у частині міста, але до 03.00 енергопостачання було відновлено. Наразі є лише точкові відключення деяких об'єктів. Енергетики та всі відповідні служби продовжують відновлювальні роботи. Головне – без втрат", - повідомив Вілкул.

Він зазначив, що у Криворізькому районі обстрілів з артилерії та РСЗВ не було, але у Нікопольському районі ворог атакував дронами-камікадзе Мирівську громаду, внаслідок чого пошкоджені два приватні будинки. Без втрат.

Нагадаємо

Унаслідок падіння уламків збитого дрону на Криворіжжі у Дніпропетровській області на об’єкті енергетики спалахнула пожежа.