ukraina-potrebuie-shche-bilshoi-pidtrymky-i-potribno-tse-zaraz-hensek-nato

Україна потребує ще більшої підтримки, і потрібно це зараз - Генсек НАТО

 • 68025 переглядiв

За словами Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, Україна потребує більшої підтримки, в тому числі боєприпасів, і вона потребує її зараз.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг наголосив, що Україна потребує більшої підтримки, і потребує цього вже зараз. Про це він сказав під час пресконференції у четвер з прем'єр-міністром Словенії Робертом Голобом, пише УНН.

Деталі

"Сьогодні на нашій зустрічі ми обговорили війну росії проти України. Попри великі втрати, президент путін не відмовився від своїх військових цілей", - вказав Генсек.

Ситуація на полі бою залишається дуже складною. В Україні закінчуються боєприпаси. Тому Україна потребує ще більшої підтримки. І вони потребують цього зараз

- наголосив Столтенберг.

При цьому він привітав внески, які вже зробила Словенія. "Включно з гуманітарною допомогою та допомогою у сфері безпеки. І те, що вітали українських біженців", - зазначив Генсек.

"Нарешті, ми також обговорили підготовку до липневого саміту НАТО. У Вашингтоні ми зробимо подальші кроки для забезпечення ресурсами наших оборонних планів, посилення підтримки України та поглиблення нашого партнерства у всьому світі", - вказав Столтенберг.

11.03.24, 15:14 • [views_0]