ukrayina-sformuye-delegatsiyi-dlya-informuvannya-amerikanskogo-suspilstva-tudi-uviydut-veterani-ta-postrazhdali-vid-agresiyi-rf

Україна сформує делегації для інформування американського суспільства: туди увійдуть ветерани та постраждалі від агресії рф

 • 10487 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Ініціатива візитів до США делегацій, які мають інформувати американське суспільство про ситуацію в Україні, підтримана представниками Сенату. Голова Офісу президента Андрій Єрмак та повноважний посол в США Оксана Маркарова обговорили організацію і склад відповідних делегацій, - до них увійдуть українські громадяни, які втратили своє майно, а також ветерани війни. Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента України, передає УНН.

Цитата

«Обговорили з Надзвичайним і Повноважним Послом України у США Оксаною Маркаровою підготовку візитів до США українців, які постраждали від російської агресії, для інформування американського суспільства. (…) До груп делегатів увійдуть народні депутати, представники українського уряду, а також громадяни України, які постраждали від російської агресії.

Це, зокрема, діти, яких вдалося повернути з рф, вимушено переміщені особи, громадяни, чиї домівки було зруйновано внаслідок російського ракетного терору, фермери, які втратили свої господарства внаслідок підриву Каховської ГЕС, а також ветерани війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступний рік буде вирішальним у війні, яку розпочала рф – Єрмак

Українці безпосередньо ділитимуться своїми життєвими історіями з американським суспільством. Правда про війну і терор росії дуже важлива», - повідомив керівник ОП України у своєму телеграмі.

Єрмак також зазначив, що ініціативу щодо організації низки візитів до Сполучених Штатів українських делегацій підтримали представники українського корпусу в Палаті представників Конгресу, а саме: Марсі Каптур, Майк Квіглі та Грегорі Мікс.

Нагадаємо

У межах робочого візиту до Сполучених Штатів Америки керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зустрівся з членами Комітету з питань розвідки Палати представників Конгресу США.

Українські Національні Новини

Політика