umierov-obhovoryv-z-ostinom-potochnu-sytuatsiiu-na-ukrainskomu-fronti-ta-naholosyv-na-neobkhidnosti-system-ppo-ta-raket

Умєров обговорив з Остіном поточну ситуацію на українському фронті та наголосив на необхідності систем ППО та ракет

 • 72502 переглядiв

Міністр оборони України Рустем Умеров та начальник Генерального штабу Олександр Сирський обговорили з міністром оборони США Ллойдом Остіном поточну ситуацію на полі бою, наслідки російських атак, а також потребу в додаткових системах протиповітряної оборони та ракетах під час щотижневої телефонної розмови.

Міністр оборони України Рустем Умєров та Главком Олександр Сирський обговорили ситуацію на українському фронті з головою Міноборони США Ллойдом Остіном. Про результативність цієї розмови Умєров повідомив на своїй сторінці у соцмережі Х, передає УНН.

Разом із генералом Сирським мав ще одну щотижневу телефонну розмову з секретарем Остіном

– повідомив Умєров.

Деталі

Міністр оборони України повідомив, що вони із Головнокомандувачем детально поінформували міністра оборони США про поточну ситуацію на полі бою та наслідки нещодавніх атак росії на українські міста та цивільну інфраструктуру. Умєров вкотре наголосив на важливості й необхідності українським захисникам систем ППО та ракет.

Я ще раз підкреслив: Україні потрібно більше систем ППО і ракет. Треба разом зупинити ворога вільного світу — і зробити це тут, в Україні.

– резюмував український глава оборонного відомства.

Кемерон тиснутиме на законодавців США, аби ті затвердили законопроєкт з надання військової допомоги Україні05.04.24, 19:23 • [views_0]