uriad-pererozpodilyt-dollar55-mlrd-dlia-posylennia-oborony-ta-likvidatsii-naslidkiv-rosiiskykh-atak

Уряд перерозподілить 5,5 млрд грн для посилення оборони та ліквідації наслідків російських атак

 • 49612 переглядiв

Уряд наказав перерозподілити 5,5 млрд грн з обслуговування державного боргу на збільшення фінансування ліквідації наслідків російської агресії та зміцнення обороноздатності України.

Уряд перерозподілить кошти виділені на зміцнення обороноздатності держави та на ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій, через атаки рф. Мова йде про 5,5 мільярдів грн. Про це поінформували у Міністерстві фінансів України, передає УНН.

Сьогодні, 23 квітня, Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження, яким передбачено перерозподілити 5,5 млрд грн для збільшення видатків резервного фонду держбюджету за рахунок зменшення видатків на обслуговування державного боргу.

– йдеться у повідомленні Мінфіну.

Деталі

Зазначається, що відповідні зміни мають подбати про забезпечення фінансування різних непередбачених заходів, зокрема тих, що пов’язані із ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених збройною агресією рф проти України, та зміцненням обороноздатності держави.

Очищення ґрунту та річок: на Харківщині триває ліквідація наслідків атаки росіян на нафтобазу13.03.24, 14:13 • [views_0]