voloshyn-rozpoviv-pro-sytuatsiiu-v-ocheretynomu-ta-soloviovomu-na-donechchyni

Волошин розповів про ситуацію в Очеретиному та Соловйовому на Донеччині

 • 41132 переглядiв

Українські війська контролюють дві третини сіл Очеретине та Соловйове в Донецькій області на тлі триваючих запеклих боїв з російськими військами.

Українські військові контролюють дві третини сіл Очеретиного та Соловйового на Донеччині. Тривають важкі бої. Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Деталі

Волошин нагадав, що дві третини селища Очеретине під нашим контролем. Частина населеного пункту, в яку прорвався ворог, перебуває під нашим вогневим контролем. Противник там блокований, вживаються всі заходи задля вибиття ворога звідти.

Тривають важкі бої, але ситуація під контролем ЗСУ.

 - сказав Волошин.

Також він прокоментував ситуацію в населеному пункті Соловйове.

Ситуація така ж, у цифрах – це приблизно дві третини населеного пункту під контролем ЗСУ. Частина населеного пункту в яку також прорвався противник перебуває під нашим вогневим контролем.  Противника блоковано й вживаються заходи щодо його вибиття. Наразі тривають важкі бої.

- розповів Волошин.

Доповнення

Раніше Волошин повідомляв, що рф, аби мати змогу прориву української оборони на напрямку Новобахмутівка-Очеретине ввела додаткові резерви, задіявши 55 окрему мотострілецьку бригаду зс рф.