yevlash-pro-nichnu-ataku-maloiu-kilkistiu-droniv-rf-prodovzhuie-vyvchaty-obstanovku-nakopychuie-udarni-zasoby

Євлаш про нічну атаку малою кількістю дронів: рф продовжує вивчати обстановку, накопичує ударні засоби

 • 51181 переглядiв

Росія продовжує вивчати обстановку і накопичувати ударні засоби, запускаючи невелику кількість безпілотників для розвідки і виявлення українських засобів протиповітряної оборони.

Російські окупанти найімовірніше продовжують вивчати обстановку, найбільш підходящі маршрути для запусків безпілотних літальних апаратів. Також вони накопичують свої ударні засоби. Про це повідомив речник командування Повітряних сил України Ілля Євлаш в ефірі телемарафону, коментуючи нічну атаку під час якої рф застосувала лише чотири дрони, передає УНН.

Найімовірніше, що ворог продовжує вивчати нашу обстановку, де найбільш підходящі маршрути для застосування їхніх безпілотних літальних апаратів, оскільки ворог постійно вивчає розташування наших систем ППО, наших мобільних вогневих груп відпрацювання. В тому числі він накопичує свої ударні засоби

- сказав Євлаш.

Він зазначив, що у ворога не вистачає сил проводити постійно масовані атаки, тому запуск чотирьох безпілотників - це як елемент підтримки своїх розвідувальних спроможностей та у подальшому виявлення українських вогневих точок.

Окрім того, він зазначив, що погода також дуже впливає, особливо на роботу авіації.

"Є складні та прості метеоумови. Звісно, що не всі ракети, які випускає противник по нашим мирним містам, об'єктам стратегічної інфраструктури, придатні до складних метеоумов. Складними метеоумовами можуть бути пилові бурі, грози, дощі, сильні вітри. Все це впливає на застосування різних авіаційних повітряних цілей ворогом", - розповів Євлаш.

Доповнення

Українська протиповітряна оборона знищила всі 4 російські безпілотники "шахед", запущені з території росії під час нічної атаки над кількома регіонами.