yevlash-pro-zbyttia-tu-22mz-rf-dovedetsia-zminiuvaty-taktyku

Євлаш про збиття Ту-22МЗ: рф доведеться змінювати тактику

 • 43384 переглядiв

росії доведеться змінити тактику і збільшити дальність запуску ракет після того, як Україна збила її стратегічний бомбардувальник Ту-22МЗ.

Через збиття російського бомбардувальника Ту-22МЗ рф доведеться змінювати тактику та збільшити дальність запуску ракет. Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН. 

Звичайно, що й дана подія яка сталася вчора - збиття Ту-22МЗ певним чином повпливає на командування повітряних сил рф, на їхнє бачення застосування такого типу ракетоносіїв. Звісно, що їм доведеться змінювати тактику, як зазначив очільник ГУР Кирило Буданов. Вони більше не зможуть виходити на ці рубежі на які раніше вони використовували, в тому числі для атак Одеси

- розповів Євлаш.

За його словами, росіянам доведеться збільшити дальність запуску ракет по українським містам.

Тепер їм доведеться переглянути застосування, або збільшити дальність звідки вони запускають ракети по нашим містах. Доведеться переглянути і парк ракет, який у них є, перейти на більш дальні ракети - Х-101 у яких дистанція тисячі кілометрів. Звісно, що це впливатиме на кількість, яка в них залишилася, на скільки довго вони зможуть продовжувати використовувати ці ракети

- зазначив Євлаш.

Окрім того, Євлаш зазначив, що після того, як Україна збили літак А-50 досі поки що не фіксується перебування поблизу українських кордонів такого типу літаків.

Для рф виготовлення нових Ту-22МЗ сьогодні фактично неможливе завдання – ГУР19.04.24, 16:57 • [views_0]

Доповнення

У результаті операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні. Ворожий літак вдалося збити на відстані близько 300 кілометрів від України тими самими засобами, якими раніше було уражено російський А-50.

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук заявив, що вперше зенітні ракетні підрозділи ЗС ЗСУ у взаємодії з розвідкою знищили російський стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 з двома крилатими ракетами Х-22.

У росії підтвердили загибель одного з пілотів збитого бомбардувальника Ту-22М3.