zakhid-povynen-zrozumity-shcho-epokha-myru-v-yevropi-zakinchylasia-kuleba

"Захід повинен зрозуміти, що епоха миру в Європі закінчилася"- Кулеба

 • 42576 переглядiв

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Захід повинен збільшити виробництво зброї, щоб допомогти Україні перемогти росію, оскільки ера миру в Європі закінчилася.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба привітав хвалення США пакету допомоги, однак заявив, що союзники повинні збільшити виробництво зброї, щоб допомогти в боротьбі з росією. Про це він сказав в інтерв'ю The Guardian, передає УНН

"Алілуя", - сказав Дмитро Кулеба, коли його запитали про реакцію на остаточне голосування в Сенаті США у вівторок. 

Однак сказав, що відновлення військової допомоги США  не буде достатнім для перемоги над росією.  "Жоден окремий пакет не зможе зупинити росіян. Що зупинить росіян, так це єдиний фронт всієї України і всіх її партнерів", - наголосив Кулеба. 

Міністр зауважив, що Заходу необхідно збільшити виробництво зброї, як це зробила Україна. 

"Коли я бачу, чого домоглася росія у створенні оборонно-промислової бази за два роки війни і чого домігся Захід, я думаю, що на Заході щось не так", - сказав Кулеба. Також додав: "Захід повинен зрозуміти, що епоха миру в Європі закінчилася".

Кулеба сподівається, що Білий дім оприлюднить новий пакет військової допомоги "протягом днів, а може, й годин"24.04.24, 16:23 • [views_0]