zatrimani-v-odesi-kileri-ye-predstavnikami-kriminalnikh-kil-zmi

Затримані в Одесі кілери є представниками кримінальних кіл - ЗМІ

 • 42078 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Затримані кілери в Одесі є представниками кримінальних кіл і використовували підроблені документи. Про це повідомляє УНН з посиланням на видання Vijesti.

"Двоє чорногорських і двоє сербських громадян заарештовані за підозрою в участі в збройному нападі на громадянина Чорногорії. Стефан Джукич (30 років), житель Подгориці Еміль Тузович (30 років), а також громадяни Сербії Петар Йованович (46 років) і Мілан Бранкович (31 рік) були заарештовані в Україні за підозрою в спробі вбити Радоє Цвіцера (37 років)", - пише видання.

Відзначається, що Лукич залишився в цій країні з підробленим паспортом Північної Македонії

"Він і Тузович імовірно належать до кримінального клану Бар на чолі з Аланом Козаром. Згідно з даними поліції, вони тісно пов'язані зі злочинним кланом Скаляр", - зазначає видання.

Додається, що операція із затримання балканських кілерів проводилася за участю Сектора по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією Чорногорії шляхом прямого обміну з українськими правоохоронцями.

"Інтерпол Подгориці був офіційно повідомлений, що 26 травня в Києві було застосовано вогнепальну зброю, в результаті чого отримав поранення чорногорець Радоє Цвіцер", - додає видання.

Нагадаємо, в Одесі затримали групу іноземних кілерів через замах в столиці на громадянина Чорногорії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП