zelenskiy-z-fregata-getman-sagaydachniy-oglyanuv-viyskovi-korabli-ta-aviatekhniku

Зеленський з фрегата "Гетьман Сагайдачний" оглянув військові кораблі та авіатехніку

 • 23377 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. У День Військово-Морських сил Збройних сил України Президент Володимир Зеленський на борту фрегата "Гетьман Сагайдачний" оглянув проходження військових кораблів і техніки. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

"Військові гелікоптери здійснили проліт із Державним прапором України та Військово-Морським прапором. Акваторією Чорного моря пройшли катери морської охорони та артилерійські катери", - йдеться у повідомленні.

Також військові катери та гелікоптери продемонстрували комплекс дій з надання допомоги кораблю, що зазнав лиха. Крім того, акваторією пройшли навчальні катери з курсантами на борту.

Повідомляється, що у пам’ять про полеглих військових моряків на воду було покладено вінок. Пам’ять загиблих героїв ушанували хвилиною мовчання.

Нагадаємо, що сьогодні в Україні відзначають День Військово-Морських Сил Збройних Сил та День працівників морського та річкового флоту.

Раніше в УНН повідомлялося, що Зеленський передав ордени "Золота Зірка" рідним загиблих Героїв України Ганни Бортюк та Сергія Шатохіна, а також нагородив орденами та медалями військових моряків.

Українські Національні Новини

Політика