bosniia-i-hertsehovyna-ukraina-de-dyvytysia-pershyi-vyrishalnyi-match-za-vykhid-na-yevro-2024-khto-favoryt-bukmekeriv

Боснія і Герцеговина – Україна: де дивитися перший вирішальний матч за вихід на Євро-2024, хто фаворит букмекерів

 • 43758 переглядiв

Сьогодні, 21 березня, збірна України зіграє свій перший матч плей-офф для здобуття путівки на Чемпіонат Європи з футболу, який влітку цього року відбудеться у Німеччині. Суперником наших футболістів буде збірна Боснії і Герцеговини.

Сьогодні, 21 березня, збірна України зіграє свій перший матч плей-офф для здобуття путівки на Чемпіонат Європи з футболу, який влітку цього року відбудеться у Німеччині. Суперником наших футболістів буде збірна Боснії і Герцеговини, пише УНН.

У своїй відбірній групі збірна України посіла лише третє місце пропустивши вперед себе збірні Англії та Італії, які напряму потрапили на європейській футбольний форум.

Тепер за одну з трьох путівок на Євро наші футболісти спробують поборотися через плей-офф Ліги Націй.

Стадіон, суддівська бригада, трансляція

Матч відбудеться, сьогодні, 21 березня, у боснійському місті Зениця на стадіоні "Біліно Поле". Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. Його дасть головний арбітр, німець Фелікс Цваєр. Обслуговувати матч його допомагатимуть співвітчизники: судді на лініях - Штефан Лупп і Марко Ахмюллер, резервний арбітр - Даніель Зіберт, арбітр VAR - Бастіан Данкерт.

Пряма трансляція матчу в Україні на сервісі MEGOGO.

Хто фаворит букмекерів

Букмекери у цьому протистоянні віддають перевагу нашим футболістам.  Ставки на перемогу збірної України в основний час приймаються з коефіцієнтом – 2,03, на перемогу Боснії і Герцеговини – 3,85, на нічию – 3,65.

На те, що Україна за підсумками гри пройде до наступного раунду плей-офф ставки приймаються з коефіцієнтом – 1,51, успіх боснійців оцінюється в 2,69.

Що далі

Якщо Україна переможе Боснію і Герцеговину, то у вирішальному матчі за путівку на Євро 26 березня зустрінеться з переможцем пари Ізраїль-Ісландія. 

Популярні

Новини по темі

Росіяни вночі тричі обстріляли Нікопольщину

 • 43241 переглядiв

За добу відбулося 70 бойових зіткнень – Генштаб

 • 42605 переглядiв

Українська ППО знищила два "Кинджала" та 29 крилатих ракет

 • 40909 переглядiв

Авіація Сил оборони завдала 10 ударів по ворогу – Генштаб

 • 30255 переглядiв

Кількість постраждалих у Києві збільшилася до 10

 • 52609 переглядiв

У Києві внаслідок ракетної атаки восьмеро постраждалих

 • 65075 переглядiв