komanduvach-sukhoputnykh-viisk-rozpoviv-partneram-pro-potreby-syl-oborony

Командувач Сухопутних військ розповів партнерам про потреби Сил оборони

 • 28341 переглядiв

Генерал-лейтенант Олександр Павлюк обговорив з американськими партнерами оборонні потреби України та закликав до продовження військової підтримки для відновлення територіальної цілісності України та зменшення російської агресії.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк  обговорив потреби українських військ з міжнародними партнерами. Про це пише УНН з посиланням на Telegram-канал командувача.

Деталі 

У форматі онлайн долучився до XVI Безпекового діалогу Україна-США щодо оцінювання оборонних спроможностей та потреб України після другого року війни, який пройшов у Вашингтоні. Тематична частина, присвячена, зокрема, питанням Сухопутних військ, відбулася за участі поважних військових фахівців та аналітиків провідних безпекових установ

- розповів Павлюк.

Командувач висловив подяку народові Сполучених Штатів за допомогу Україні та підкреслив її важливість для відбиття повномасштабної збройної агресії росії.

Генерал-лейтенант також запевнив учасників, що лише продовження підтримки України, Збройних Сил та Сухопутних військ ЗСУ дасть змогу повністю відновити територіальну цілісність країни в міжнародно визнаних кордонах та знизить можливості росії поширити свою агресію на інші країни.

Пентагон розглядає можливість військової допомоги Україні зі свого арсеналу, але це може зашкодити армії США - CNN28.02.24, 19:42

Під час розмови також окреслив основні потреби, які мають Сухопутні війська для ведення бойових дій проти переважаючого противника. Зокрема, щодо окремих видів озброєння, військової техніки та можливостей посилення армійської авіації

- резюмував Командувач Сухопутних військ.

Нагадаємо

Речник Державного департаменту США заявив, що ситуація на полі бою в Україні вкрай серйозна через нестачу боєприпасів в українських військових і закликав Конгрес США проголосувати за надання допомоги.

Популярні

Новини по темі