kuleba-yermak-ta-siiiarto-rozpochaly-perehovory-v-uzhhorodi-namahaiutsia-normalizuvaty-ukrainsko-uhorski-vidnosyny

Кулеба, Єрмак та Сійярто розпочали переговори в Ужгороді: намагаються нормалізувати українсько-угорські відносини

 • 27480 переглядiв

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, Глава Офісу Президента Андрій Єрмак та Міністр зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Петер Сійярто розпочали в Ужгороді переговори, спрямовані на нормалізацію українсько-угорських відносин.

В Ужгороді розпочалися переговори міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, керівника Офісу Президента Андрія Єрмака і міністра зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Петера Сійярто. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу МЗС. 

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак і міністр зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Петер Сійярто розпочали переговори в Ужгороді з метою нормалізації українсько-угорських відносин

- йдеться у повідомлені МЗС.

Раніше УНН повідомляв, що міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто відвідає Закарпатську область України, де, як очікується, зустрінеться з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою та керівником ОП Андрієм Єрмаком. Метою візиту є покращення співпраці між Угорщиною та Україною.

Популярні

Новини по темі

росіяни обстріляли цивільне авто у Грем'ячі на Чернігівщині

 • 21968 переглядiв