kyian-shcho-pobyly-ta-pidpalyly-liudynu-pozbavliat-voli-strokom-na-14-rokiv

Киян, що побили та підпалили людину, позбавлять волі строком на 14 років

 • 31942 переглядiв

Двох киян засудили до 14 років позбавлення волі за умисне вбивство після того, як вони через помсту побили чоловіка, облили його легкозаймистою речовиною та підпалили.

Чоловіків, які в 2021 році через помсту підпалили незнайомця, визнали винними в умисному вбивці та призначили термін покарання у 14 років. Про це повідомила Національна поліція України, пише УНН.

Деталі

Подільський районний суд міста Києва призначив 14 років ув'язнення двох чоловікам, які побили та підпалили незнайомя, визнавши їх винними в умисному вбивстві.

У травні 2021 року перехожі звернулися до поліції із повідомленням про людину, яка горіла у недобудові на проспекті Георгія Гонгадзе. Потерпілим виявився 41-річний місцевий житель. Його госпіталізували у критичному стані з переломами ребер та опіками 80% тіла. Чоловік помер у лікарні від отриманих травм.

Того ж дня поліція затримала двох киян 1997-го та 2002-го років народження. Встановлено, у пасинка одного з затриманих був конфлікт з жертвою. Коли він розповів про інцидент своєму вітчиму, той разом з другом вирішив помститися.

Спільники знайшли чоловіка у недобудові, жорстоко побили його, а після цього облили чоловіка легкозаймистою речовиною і підпалили.

Під керівництвом Подільської окружної прокуратури слідчі висунули звинувачення двом чоловікам за статтею, що передбачає умисне вбивство, здійснене заздалегідь угрупованням осіб і з особливою жорстокістю. Під час слідства обидва підозрювані перебували під вартою.

Нагадаємо

26-річному працівнику ритуальної служби було повідомлено про підозру за те, що він викинув 20 урн з людським прахом замість утилізації залишків праху.

Вбивство на станції столичного фунікулера: у Києві попрощались із загиблим підлітком10.04.24, 17:37

Ірина Колеснік

Київ

Популярні

Новини по темі

Посадовця київської митниці затримали на хабарі

 • 18096 переглядiв

КМДА зупинила аукціон з надання в оренду Житнього ринку

 • 30709 переглядiв

Авіаудар рф по Сумах: поранені троє людей

 • 22263 переглядiв